Valborgsmässoafton

Vilken trevlig afton, snart ska vi äta mat och förhoppningsvis se på brasa. Kommer mer update sen!

Misslyckat

Mitt lockiga hår blev ett totalt misslyckande, men ska ju inte cykla en halv mil med lockigt hår som man INTE sprejat hårspray i. Så ja, inte så kul.

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn.

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

© UNICEF/Asselin
UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten

Lockigt hår :)

Imorgon ska jag locka håret, yay! Fast inte med locktång, utan för hand, utan värme eller något. Jag vill inte skada mitt hår. Jag har nämligen lärt mig hur man lockar håret med lite vatten och TÅLAMOD. Antar att ni kommer att få en bild på mig. Ciao.
/EH

Har lärt mig!

Jag har lärt mig inbakad fläta precis och utbakad! Är så happy.... Så nu kan jag göra Katniss-flätan *stolt*
Ni kanske får en videotutorial sen. Och jag kan göra Prim-flätorna också... Och förlåt för dålig update.
/EH

Good Morning

God Morgon mina vänner. Här sitter jag och äter frukost i godan ro. Snart ska mormor iväg till doktorn. Och ikväll ska vi på bio, och imorrn blir det Götene, till marknaden där. Nu måste jag fortsätta äta frukost, hej då!

Tonight Tonight...

Ok, jag syftar INTE på låten. Jag tänkte mer på kväll, men men. Imorgon ska mormor till doktorn, gud vad kul... Nej faktiskt inte. Idag var vi ute lite på sta'n och det var ju ett väldigt mysigt fil, Garströms tror jag det hette. Tyvärr kan jag ju inte lägga upp några bilder vi mobilen på något sätt så ni får stå ut med textinlägg helt enkelt. Imorgon ska vi också se på bio, men det blir inte Hunger Games. Kanske Kvarteret Skatan, jag vet inte. Idag på sta'n var vi (jag) på jakt efter den här populära vårväskan, ni vet den med mycket färg. Men den var slutsåld och jag älskar ju mycket färg, så jag tror jag måste beställa den från! Ha det! Elin Ni får stå ut med inlägg på kvällarna nu, men kan kanske vara snäll och göra ett tidsinställt åt er till imorrn.

Vi har sett på TV *HAPPYFACE*

Hej på er! Nu har vi sett på lite TV och så. C, min kusin, var lika galen i Hungerspelen som jag. Bara att vi har uttryckt oss på olika sätt i "galenheten". Jag och mormor ska kanske se Hungerspelen på bio: DDD HOPPAS, HOPPAS,HOPPAS! God Natt /Elin

Vi är FRAMME!

Just ja, jag glömde ju att berätta att vi ska på påsklunch hos mina kusiner först, så nu är vi i Grästorp. Wihooo! Ni får (förhoppningsvis) några bilder från lunchen sen!
//EH

På väg

Hej på er! Nu har vi åkt ungefär halva vägen. Ser ni min snygga bild nr 2? HAHAHAHAH!
Tidsinställt.

Till mormor

10:30 åker jag till mormor! Yeeeeey! Ni ska få ett tidsinställt inlägg under resans gång, och kanske också ett vanligt från mobilen, och såklart utan bild. Gillar ni min tolkning utav Karlstad, Lidköping och Vänern?

Nya designen.

Nya designen är HELT gjord av mig, och som ni vet får den inte kopieras. Fortfarande lite fix o trix kvar. Ska till exempel sortera ALLA inlägg till rätt kategori. (OOOOOOORKA) Men den är tillräckligt färdig för att användas! God Natt! Ska nämligen försöka lägga mig hyfsat i tid i natt.

Fixat o Trixat

Nu är min nya bloggdesign äntligen färdig! Jag har fixat och trixat med den så in i helvete. Suttit i minst 3 dagar med den. Men nu är den äntligen färdig, och jag hoppas att ni kommer att få lättare att hitta på bloggen nu! Lägger in den om en stund, och då låser jag ju såklart bloggen.

Min Utrustning

Vad använder jag för kamera?
Jag fotar med en Canon IXUS 105. En helt vanlig kompaktkamera alltså, ingen systemkamera. Jag köpte min på SIBA när det var extrapris, 999:-, men ordinarie pris tror jag var 1299:-. Rekommenderar den starkt till alla som vill ha en systemkamera men som inte har råd, då alla nya Canon-kameror har det system deras gamla systemkameror hade. ;) Dock säljs inte Canon IXUS 105 längre, men liknande modeller är Canon Powershot A4000 IS och Canon IXUS 230 HS.
 
Vilka redigeringsprogram använder du?
Jag använder GIMP. GIMP har lite mer avancerade funktioner . En stor fördel är att GIMP är gratis!
 
Vad har du för kamerautrustning?
Jag använder ett stativ som (egentligen inte är mitt) kommer från Joby. Hela namnet är Joby Gorillapod Original. Länk till jämföring av priser finns här. Aja, det är ganska kort, och går att böja till lite.
 
 
Hoppas ni fick svar på era frågor och om ni vill att jag ska lägga till något kan ni kommentera!

Vem är EH?

Nu tänkte jag att ni skulle få reda på lite mer om mig. Välbehövligt?

Elin, som jag egentligen heter, är född 2000 och en tjej som älskar att sjunga. Jag har alltid en bok med mig, vart jag än går. Någon form av någonting. Kom inte på någon bra anledning. Sedan 2012 är Elin VÄLDIGT intresserad av bloggdesign och varje dag går hon in minst en gång på DDB och FixaDinBlogg.  Elin går också i musikklass och har gått i folkdans. Hon spelar även piano och fiol.

Till Vardags brukar Elin vara med kompisar och såklart läsa. Hon pysslar även och trixar och fixar med bloggen.

EHPhoton är min andra personliga blogg. Jag startade den i Januari 2012 men det känns ändå som att jag har haft den i flera år! Förut hade jag en blogg på bloggplatsen. Och så letade jag ju såklart upp den nu! HAHA, den finns i alla fall här; musicelin.

Sist men inte minst, välkommen till EHPhoton.

Följ mig gärna på bloglovin'.

Kontakt: [email protected]

Capitol Couture

Ja, tänkte på huvudstaden när jag gjorde detta smink. Tyvärr bara har jag 2 finnar som inte syntes så mycket nu men de syns mycket i verkligheten. Försökte efterlikna Effie's smink i The Hunger Games. Och håret, jag hade inte tillgång till locktång, "man tager vad man haver". det är verkligen kul att tupera!

PÅÅÅÅÅSKLOV IS AZUM!

Yeah, it is. But now. Easter lilys like.

Välkommen.

Dior.

Alla bilder som publiceras tillhör mig (EH) och får inte kopieras. EL på bilden.

Vårblommor

Har ju sett de förut, men tog mig nu tid att fota de :)

Vart och hämtat påskris.

Ja...
Lalalalala....

And a prisoner...

Vi kör ju tjuv och polis på rasterna, och här har vi en riktigt elak tjuv!
Cykellås som handbojor, we're weird... Not wired... If you think of that!
//EH

My Diviga Friends

Hehe, look at all this pictures...
Svar: Ja, de lekte fotomodeller förut HAHAHAHA <333 But I love them ändå.
/EH

Coola Outfits


Some cool outfits! Och båda har Converse's. YEY! J är lite CRAZY som ni märker. Hon ska starta en klädbutik med mottot "That's Good!" (Säg det med tysk brytning, så fattar du hur roligt det är) Vi håll på att asgarva när vi hörde det. Sen har vi ET's outfit. (Sista bilden) Den var snygg.
/Elin

G Day to all of you!

Hello Hello! Håller på med en ny och mer lätthittad design, vit och stilren. Idag var jag och träna med mitt nya band, The Wild Peace, skitkul! Vi ska göra en hemsida sen också som kommer heta thewildpeace.nu.... Som ni se rså lånade jag en gratis design nu.

Dejelägret - Lite bilder

Nu lägger jag upp några bilder här:
Good Night!

Macbook

Tävlar om en macbook på StuderaVidare. Om du vill hjälpa mig att vinna, tryck här. Den som få flest klick vinner nämligen!

God Natt

Oj då! Skit lite tid att läsa, natti natti!

Haj på er!

Dålig uppdatering, I know, men dejelägret var ju skitkul. Nu ska jag ut och träna, eller i alla fall ut! BYE TO YOU!