Hej!

Nu var det tisdag igen och orkester och orientering! Hinner dock inte skriva så mycket eftersom jag vill läsa min bok. Men, allt var bra och TS kom till skolan idag men Ingela var sjuk så det var ingen musik så, blää! Men nu vill jag läsa, hej då!

Morgon!

God morgon på er!
Tänkte skriva lite nu på morgonen innan skolan. Oj, hinner inte ser jag!

Måndag igen xD

Då var det måndag igen och såklart var det ingen fiol och såklart behövde jag träna jättemycket inför orkestern imorrn! :( Men det var i alla fall piano och det var ju tur. Jag fick The Meadow i läxa, hon sa liksom bara:
- Den här tycker jag att du ska spela, och gav mig den. Fast en enklare version av den eftersom jag inte spelat piano såååå länge. Nu måste jag tvinga pappa att hjälpa mig med kameran så ni får se några foton. Skriver igen när de är uppladdade.

Söndagkväll

Imorgon är det måndag och träslöjd, och fiol på morgonen och piano på kvällen, så räkna endast med ett inlägg kanske 2. Pianot är 1815 till 1835 så ja, det blir tajt på kvällen. Idag skulle jag åkt slalom men det gick inte för pappa hade inte tagit ner skidorna från vinden än, och han var inte hemma :'(. Men, nu måste jag packa min väska och sticka lite! Bye!

Bloglovin!

Följ min blogg med Bloglovin
Ja, gör det ni som har det! Och ni som inte har det, skaffa! Ni blir uppdaterade om alla nya inlägg! Och du kan även ha det i din android/iphone.

Åh, snygg!

Tack nya demi! på gSm för den fina bilden/texten!
╔═══╦╗─╔╦═══╦╗────╔╗
║╔══╣║─║║╔═╗║║───╔╝╚╗
║╚══╣╚═╝║╚═╝║╚═╦═╩╗╔╬══╦═╗
║╔══╣╔═╗║╔══╣╔╗║╔╗║║║╔╗║╔╗╗
║╚══╣║─║║║──║║║║╚╝║╚╣╚╝║║║║
╚═══╩╝─╚╩╝──╚╝╚╩══╩═╩══╩╝╚╝


Ska uppdatera mer!

Ja, och inte bara vid ett tilfälle om dagen, utan många olika tillfällen!

Vill du bli...

...Dagens blogg?
Om du vill bli det, skriv i kommentarerna och länka din blogg!

LÄNKBYTE?

Tänkte att vi kunde ha ett litet länkbyte, där vi byter länkar. Alltså, du skriver ett inlägg om mig och jag ett om dig. Inlägget om mig ska se ut så här typ:
Ta med bilden och så länkar du till mig och skriver lite om mig. Länka gärna bilden också.
Om du vill att jag ska länka dig, skriv bara i kommentarerna.

God Förmiddag

Ja, typ. Hela min helg liksom bara försvann eftersom jag inte hann vara något med Varga igår. Bläää! Och så kom man ju inte in på gSm förrens på kvällen, de hade något lagg igår... Just ja, ni ska få se bilder på min IPhone 5 ikväll sen *HIHI*. Ja det var väl allt just nu, och Varga är ju såklart inte hemma.

Ny signatur

Ja! GRYMT NÖJD!

Carolinenero

JAg har precis hittat en underbar blogg vid namn Carolinenero, och Caroline skriver då lite om sitt liv m.m. För att komma till bloggen trycker du bara på bilden.
//EH

Skaffat IPhone 5

JA! DET ÄR SANT! Fick den igår, ska ta några kort som ni får se ikväll!
Ciao
/EH

gSm

Jag kommer inte in på gSm!!!! HÅLLER PÅ ATT BLI GALEN!!!! INTERNET ÄR SÅ JÄKLA SEGT NU!!!!!!!!! Aja, hoppas det blir bättre. Så om ni undrar varför jag är oaktiv på gSm idag så ska jag på U-Galan och så kommer jag ju inte in!!!

Mitt liv = Ingen livslust...

Nej, seriöst, ingen livslust, sitter här och gråter framför datorn och mår jättedåligt. Egentligen borde jag sova men jag kommer inte kunna sova ändå. Neej, jag orkar inte skriva heller. Godnatt.

Förlåt för dålig uppdatering

Ja, förlåt. Men har haft det riktigt jobbigt hemma, men har överhuvudtaget ingen lust att berätta vad. Och inte tagit så mycket foton och så heller. Men det finns väl någon som läser det här nu som vet hur det var innan dens föräldrar skiljde sig? För jag börjar bli rädd att mamma och pappa kommer att göra det. Kan berätta mer detaljerat senare idag. Men ta gärna och besök min "nästan bästa vän's" blogg, tltfr2.devote.se. Jag har hur mycket problem som helst i mitt jäkla liv och det är typ bara jag som vet alla... Inte ens mina närmaste kompisar känner till hälften av alla saker som händer i mitt liv. Men det finns ingen person i "mitt" liv som man kan anförtro sig åt. Inte ens The Skyman eller Varga. Hur f*n ska man göra egentligen när allting bara känns piss? Och man bara vill ta självmord? Jag vet det är fegt, men... Om mina kompisar skulle få veta så mycket som normala kompisar vet om varann, skulle de inte vilja vara vänner längre. Mitt liv har egentligen känts piss sedan jag började skolan. Men det har börjat att gå uppåt nu, i och med en klubb på gSm, goPsykologi. Där har jag fått mycket stöd och jag känner att jag inför andra än mina kompisar på gSm, vågar vara mer mig själv. Här har ni en låt som representerar mina känslor nu, eller som mina kännslor alltid varit:
Fly Away- Sofijah
Som mår så jäkla dåligt...

Bilder från Oktober 2011

Kom på att jag hade de här:
Jag bor på denna gatan.
När man kör upp till Granhult.
Lyckades riktigt bra med denna bild tycker jag :)
Ljuset blev otroligt bra.
En vattenpöl på gatan.
//EH
(C) på alla foton.

21 januari

Min dag var verkligen jättebra idag! Efter lunch skulle ju brorsan på hockey och då gick jag, mamma och Felix (Min yngsta lillebrorsa) till biblioteket. Där lånade jag Det är så logiskt, alla fattar utom du och Nyckelbarnen. Sen gick vi till Panduro och jag köpte sånt här Quick Knit-set - både original och för att göra mössa - och mollygarn, rosa, limegrön och mörkblå, köpte två av varje. Quick-Knittade ca 1 dm idag och tog kort, men har inte hunnit ladda upp på datorn, så ni får se imorrn. Ska göra en profil till gSm nu!
//EH

Welcome Everybody!

Hej!

Jag är då en tjej på 11 år som, ja, älskar att fota! Just nu har jag en Canon IXUS 105 men kommer troligtvis få en systemkamera, yay! Skriver lite om min dag alldeles strax! Jag heter Elin och kommer att kalla mig EH.

 

//EH

 

Ps. På gSm heter jag Joline 00. Ds.