SKA sluta bita på naglarna nu.

Har köpt lite grejer från MAVALA, bilden. Och även en mascara, concealer, och lite annat stuff. Och ett klädesplagg också, som kassören GLÖMT att TA AV larmet på. Att det inte gick :O

Har EH skaffat lugg?

Har kramp nu :(

Satt ärligt talat såhär. Och de där ryska tanterna var ju mysiga och awesome. Men nu ska man bara övertala ens föräldrar att man ska se ESC live nästa år!

Euphorijaa!

GRATTIS LOREEN! EUROVISION IN SWEDEN NÄSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Nya designen är uppe!

Vad tycker ni? Jag tycker den är söt, tuff och fin. Och det är min stil. Nu ska även problemet med att man inte kan skriva "U" på bloggen vara borta. Och så har jag skaffat Blogkeen, ett annat sätt att följa bloggen, ha det!

Blogkeen

EHPhoton

Sponsrat inlägg - MyLoveBasket <3

My love basket har jättefina klänningar. Titta in där och se vad du kan finna!

Nya designen - Sätts upp ikväll

Nya designen är nästan färdig, jippie va? Och för första gången har jag gjort den HEEELT själv. Bra jobbat va?

Cover av Caty

Hårtips från Caty!

Resten av Caty's låtar.

Frisyrvideo!

Det kommer några videos strax, så håll utkik!

Mirjam - evit.blogg.se

g
Mirjam är ne crazy tjej som bloggar om sitt liv och är även medlem på gSm. Tryck på bilden för att komma till hennes blogg.

Mot skolan -->

Nu ska jag cykla iväg till skolan! Hoppas ni har det bra! Nu får ni lite gamla bilder för jag har inte tid att göra någon bild :'(

Kom hem för en timme sen.

Ska lägga mig nu, skriver mer imorrn, god natt!

Bakom kulisserna.

Vårkonserten börjar strax, 1730. Kan tyvärr inte få upp bilder från mobilen, men kommer att försöka uppdatera en gång till från mobilen. Vad gör ni just nu?

Designen är faiilad.

Ja, just nu är den, men kommer att byta om bara någon dag, så stå ut!!!!

Låter bilden tala.

Tävlar om en design

Jag är med och tävlar om en design på chanel.webblogg.se. Fixar inlägget mer imorgon.

Oops!

Jag håller på och gör om bloggen lite, så om ni känner er förvirrade är det p.g.a. det, och det här kommer bli en tillfällig design så jag får se om ni gillarden här idéen.

Mums!

Nu ska jag sätta mig i sängen och äta mitt godis efter att ha orienterat och cyklat cirka 1,2 mil. Känns välförtjänt. Imorgon har vi vårkonsert och börjar 13:30, gôtt! Men vi slutar 21:30 :/

Förlåt - Caty

Så, nya designen, hur ska den se ut?

Dagens Frisyr, och vad jag ska göra idag.

Idag har vi orienteringshalvdag med skolan, JIPPIE! Jag går ju i orientering. 6 km är alla banor tillsammans. Sen springer man ju alltid lite mer så jag skulle nog säga att det är 8 km. Nu är det dags att prata om min frisyr.
Mitt face hängde inte riktigt med. Jag flätade en fr.. inbakad fläta på höger sida (vänster för er) och sedan "satte" jag in den i en tofs. Jag måste ha låg tofs när jag cyklar, och så tycker jag inte om att ha mitt hår i en hög, så det blev ju perfekt.

Min hemliga shopping.

Här får ni se vad jag köpt. Vad är det månntro?
Är tidsinställt till 08:20 för att inte Mex ska se det innan hon får se det med egna ögon!

Shoppat :)

Jag har shoppat två saker idag, hårnålar och en hemlig sak, som kommer läggas in i ett tidsinställt inlägg imorgon, för att det ska bli en överraskning för Mex. Åh, vad det kliar i fingrarna. Inte avslöja EH!!! Nåja, idag har alla mina favoritbloggar varit helt döda. Ingen update :( Dock har en av de bloggpaus, men who karies? (Mitt nya uttryck för "who cares") Jag blir GAAALEN! Mrn ni kan väl kolla in min Hungerspelen-blogg; survivingmockingjay.blogg.se?

Hårnålarna, de är lite större än vanliga hårnålar, så vi kan kalla de för bigga stornålar??? :D

Dip Dye

Har fått ett tips av Emma, om hur man kan göra Dip Dye som går ur efter en tvätt. Så nu tänkte jag att jag skulle testa det, men vilken färg tror ni passar på mig?

Ler så fuuking mycket till denna

Känslan när...

Man har 69 olästa inlägg på Bloglovin'. Behöver väl inte säga mer.

Lilo.

Bara skrev något. Jag vill åka snart! HEJ DÅ :(

Dagens Frisyr

Det jag gjort är att jag flätat en utbakad fläta som ett hårband. Väldigt fint tycker jag. Och nu när jag har lärt mig att fläta inbakade och utbakade flätor på mig själv får jag ju roligare frisyrer :) Snart ska vi iväg till Filsbäcks Camping i Lidköping.
Jag var där även förra året, men tror inte jag tog så mycket bilder då, så jag lånade en. Bye!

THG-Bild.

Enjoy it! Allt ni får idag, nämligen.

GIF-galen.

The only thing that is better than a unicorn, is a gay unicorn. - Lady Gaga

Distrikt 12

Ner med Distrikt 12! HAHA, nej men. Gjort på slöjden, och den har äntligen torkat.

Matteprov

Jahapp, matteprov. Och det har vi delat upp på två delar så att vi inte ska bli trötta, wow, jag tror (inte) att det kommer funka.

Da njuuv viik!

Okej, I'm a bad ass on English. I'm just jokiiing! Okay? Men nu ska ni få se min jädra vecka.
Observera. Det är inte jag som är Elin på den bilden. Just so you know.

Ett faktum. Bloggtorka.

Ja, jag har haft lite bloggtorka. Men det beror på att det inte känns som om någon läser bloggen. Så nu undrar jag alla eventuella ädla läsare om ni vill ha ett bloglovin-byte? Så att man kanske får någon kommentar ibland kanske?

Lou är journalist nu!

HAHAHA! Nej, det är hon inte. Om ni undrar vem Lou är, så är hon en tjej som driver en blogg som jag följer. Den heter flickangosta.blogg.se. Och hon har praoat på Expressen och fick då skriva en artikel. Den kan ni läsa här.

Natti Natti

Nu sak jag sova, det blev lite sent idag. Och det är ju dåligt för jag behöver ju ta igen sömn. Så nu måste jag tyvärr sova utan läsning och I'm still ill. Så god natt!
GLÖM INTE ATT HJÄLPA MIG MED HUR DESIGNEN SKA SE UT! KOMMENTERA!

God Natt

Ska gå och lägga mig nu, eftersom jag mår piss. Så see ya tomorrow. Förresten, tänker göra en ny design när jag blir frisk, så några förslag på hur den ska se ut?

I'm ILL (wtf)

Som rubriken lyder, jag är tyvärr sjuk, och inte förrens nu har jag kunnat släpa mig upp ur soffan för att skriva ett inlägg. Har feberfrossa, huvudvärk, ont i halsen och såklart feber. Sen blev M blivit skitsur på mig också p.g.a. det. Så jag känner att jag mår jävligt bra. Ursäkta språket. Vi får se om ni får något mer inlägg idag, för jag ska göra ett videoklipp.

Da school

Time for DA SCHOOL! Jag går på Norrstrandsskolan som ni kanske ser. Jag ska fixa en bild bara på huset jag går i någon dag. Börjar dock 08:20, inte 08:10, men vill att ni ska se mitt inlägg innan jag börjar.
Tidsinställt.

Pollenallergi

Då så, nu tänkte jag att vi skulle prata lite om Pollenallergi. Mer än hälften av Sveriges befolkning är extra känsliga mot pollen. Mindre än hälften av hälften, har diagnostiserats som pollenallergiker. Varför har inte fler diagnostiserats? Jo, det beror på att de flesta som är känsliga tänker att de kan klara sig på receptfria läkemedel, fast de egentligen skulle behöva recept. Så nu säger jag till alla er som inte har testat er och är känsliga, GÖR DET! Jag lyckades övertala min mamma, som för övrigt också är pollenallergiker, att vi skulle göra det på mig, och det var så skönt att bara kunna gå in med ett recept.