NOLL INSPIRATION

 
Jag har verkligen noll inspiration just nu. Har ingen lust att blogga, så jag har försökt glömma bort bloggen lite. Min kamera är nästan urladdad, trots att det tar en evighet för den att bli det. Därför behöver jag er hjälp! Vad vill ni läsa om här på bloggen? Om jag får reda på det kanske jag får lite mer pepp och inspo.

BLOGG.SE-APPEN HAR KOMMIT TILL ANDROID!

 
Lycklig tjej sitter här och måste ladda ner den. Har längtat efter den too long. Nu kan jag uppdatera lite lättare vilket bli bra när man inte kan ha datorn med sig överallt. Var förresten hos farmor och farfar i helgen. Nu blir det här inlägget alltför kort, men strunt i det.
 
Källa: Blogg.se

Vinn en Xperia S eller ett par schyssta hörlurar! [SPONSRAT INLÄGG]

Nu har du chansen att vinna en Xperia S från SONY eller ett par helschyssta hörlurar. Xperia'n har en kamera på 12 megapixlar, 1.5GHz dual-core processor och tar bilder på 1.5 sekund direkt från standby-läge! Helt fantastiskt!
 
Xperia S är SONY's första smartphone och Android som operativsystem. SONY tillhörde förut Sony Ericsson, men har nu splittrat sig från Ericsson. Det enda du behöver göra är att gilla SONY's facebookgrupp, som finns HÄR.
 
Själva tävlingen är en musiktävling för VAIO E-14 laptopen som SONY har i sitt sortiment. Hörlurarna man kan vinna är med i intervjun med Miike Snow nedan:
 
DETTA INLÄGGET ÄR SPONSRAT.

FRÅGESTUND. [Fråga på!]

Dagens låt - Harry Potter and the Hunger Games [TRAILER]

 


 
Jag vet att det här inte är någon låt, men jag tycker den här videon är så otroligt fin. Så ni måste se den, Hp-fan eller inte, THG-fan eller inte, eller ingenting, det är en av de finaste fanmade-videos jag sett.
 

WTDT [What To Do Tomorrow]

Hippies #1 (STOP SMOKING!)



Elin Henrikson, Canon IXUS 105.

Det här är några av de bilder jag tog under vår festivaldag, 14 juni. Jag ahr också några bilder på mig själv, som jag inte riktigt vill visa. Alla vi fotografer har väl tagit bilder på oss själva och verkligen känt; fyfan, vad ful jag blev på det kortet. Jag delar upp Hippie-bilderna i två delar, så resten får ni se på tisdag. Jag vill också passa på att tacka Mex,  5:e bilden till vänster, för en länkning, så därför får du en länk utav mig. För att komma till hennes blogg, klicka HÄR.
 
INGEN UTAV PERSONERNA SOM MEDVERKADE PÅ DESSA KORT SKADADES.