Studsar Studsmatta

 

Min trädgård

 

Hur jag sorterar mina mappar och filer

 

The Sims 3

Photoshoot: Oredigerat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
  
 
Nu sitter jag troligtvis på någon camping någonstans, ingen aning var just nu när jag skriver detta. Detta tog jag i en Photoshoot med mina lillebröder i onsdags, och de tyckte verkligen att det var jättekul, speciellt Felix, han är den yngre utav dem, den andre heter Anton. Tycker att det blev riktigt bra bilder utan redigering, är förvånad över min lilla kompaktis.
 
 
 

FOTOTÄVLING

Vinnaren vinner en bloggdesign (Andra portaler än Blogg.se kan eventuellt få mindre beroende på portal) och en länkning på min blogg. Andra och tredje-platsen vinner också varsin länkning. Sedan kommer även en hemlig utvald jury att rösta fram en bild som kommer att få ett hemligt hederspris.
 
Bilden skickar ni till [email protected] senast den 31 Augusti.

Sneak Peak: Photoshoot

 
 
Här har ni en liten Sneak Peak på en Photoshoot som jag hade med mina två lillebröder i onsdags. Bilderna kommer upp på Söndag. Och vet ni vad? Imorgon kommer det upp en stor fototävling på bloggen så håll utkik!

Snart bär det iväg!

Hej på er! Nu har jag fixat inlägg för en vecka, och jag hoppas att det räcker, för annars får ni inlägg utan bilder efter det. Hoppas ni har det bra och så ses vi! 
 
NALLE PUUUUUUH!

God Natt!

Senare idag, var på väg att skriva imorrn, ska jag iväg med husvagnen with my family. Håller på med tidsinställda inlääg, och ni får nog ett om dagen, annars somnar jag här. Jag har faktiskt ingen aning om var vi ska åka, det är ju det som är fördelen med husvagnen, du kan dra iväg nästan när du vill, men bara nästan. Innan jag läste i min awesoma Harry Potter och Fången från Azkban hjälpte jag Mamma att plocka vinbär, jag plockade röda och hon plockade svarta. Egentligen skulle Anton också plocka, men han är sååååååå lat ibland, han hade knappt plockat så att det täckte botten förens han gav upp.
 

LALALA

LALALAL

Läser i solskenet

Ut och fota!

Imorgon ska jag ut och fota! Ny header, och ny design ska ju upp inom kort så måste fota till det. Tjingeling och god natt!

Dagens Outfit

T-shirt: Lager 157 // Shorts: Ellos // Foppatofflor: Stadium Outlet

15 juli 2011 - Slutet på min barndom.

Plöjt mig igenom över 800 inlägg på Bloglovin'.

Jepp. Så nu har jag tid att blogga.

Hej igen!

Vad härligt det är att få träffa er igen! Om det nu är några som läser, men vi ska inte tråka ner oss med det. Nu har jag haft en välförtjänt paus under ett par veckor, och nu är det faktiskt kul att blogga igen! ;) Jag har boostat upp mig rejält, och börjat hitta mig själv. Jag har äntligen klippt av mig mitt hatade hår, till en bättre längd. Ni kanske inte visste att jag hatade det, men jag märkte efter klippningen, att det här är jag. Nu kommer den här bloggen förändras så mycket, ni kommer verkligen att märka skillnad. Jag har bestämt mig för att sluta härma mina favoritbloggare, och vara den jag är. För ja, jag har härmat dem, utan att jag tänkt på det. Inte i början, då var jag mig själv, men nu på slutet har jag i princip bara härmats. Så därför ska jag även ta och göra om den bloggdesign som var tänkt att komma upp nu, och istället fixa den så den passar min stil bättre. Jag har också insett att jag inte ska behöva ha det det där tvånget i mina tankar att vara tvungen att uppdatera. Jag kommer ha ett par veckor nu, ungefär fram till skolan börjar, då jag inte kommer uppdatera så mycket, både för att hitta mig själv, och för att det är SOMMARLOV! Då ska man njuta av sommaren och bara ha det gôtt. Jag vill att alla bloggare förstår det här, man måste kunna koppla av från sin blogg. Så jag önskar er en riktigt bra sommar, och som grädde på moset, får ni se vad jag hållt på med de senaste veckorna.