Mensvärk?

Jag har så djävlar ont, både i nedre delen av magen och i ryggen. Är ju uppe hos Farmor och Farfar, så man kan ju inte fråga mamma. God natt på er i alla fall. //EH

Nu testar jag smileysar! :D

HejHej! :)
:)
:(
:P
:D
:O
;)
:S
;(
:|
:question:
:rolleyes:
:love:
:blush:
:mad:
:cool:
:tired:
:bigeyes:
:thumbup:
:thumbdown:

God Natt *GÄÄÄÄSP*

Nu ska jag snart sova. Imorgon ska jag till Farmor och Farfar istället för till Mormor. Ska till henne på påsklovet istället.

11:06

Idag, 11:06, upptäckte jag att jag inte hittar någonting på sminkavdelningar. Med det menar jag inte att jag inte hittar läppstift och sånt utan att jag hittar aldrig något snyggt! Skulle köpa något till Carro men hittade inget. Istället gick jag till Mitt i City och där velade jag mellan Glitter och Guldfynd. Men till slut valde jag Guldfynd, för de hade ett jättefint halsband med 2 ugglor på. Hittade ingen bild men kanske tar en bild på kalaset. 17:00 börjar kalaset. Hej på er!

DDD:

Men det kanske blir något ändå, om jag kan övertala, för jag har faktiskt gjort ljusstakar till henne, så det så!

Hej på er!

Nu testar jag att mobilblogga lite. Jag vet att ev. rubriken kan bli lite konstig. Hej då! //EH

GOD MORGON

Hej på er. Idag ska jag ta spruta mot livmoderhalscacer. Ja, vi får se hur det går.

God Natt!

Förlåt, jag hann inte blogga igår. Och vi bokade inte biljetter heller >:c
Här kommer en bild typ:

Natti Natti!

God natt på er! Vi syns imorgon!

Viktig information!

Sportlovet, här kommer jag!

Nu har jag börjat med bilder också! Det ska bli så skönt med sportlov!

Veckan är fullplanerad!

Målat av TS

Ja, som rubriken lyder. Har fotat men vågar inte smyga ut och hämta sladden, så ja. Ni får se sen. Det vart väl inte världsbäst. Jag kanske målar av något mer men tror inte det. Ska sova istället.
GOD NATT! *NATTI NATTI*

Ny favoritlåt ;)

Ja, nedan:

Fan också!

Glömde att fota mina kläder... Jaja, snart fyller min blogg 1 månad! Yippie! Har börjat lyssna på 1D, de är faktiskt bra! Skriver mer om en stund, typ en halvtimme.

En till bild på mig!

Hehe, Cute EH <333

Bild på mig!

Nu ska ni få första bilden på mig! Tog den nu:

Chocolate For Your Heart

Kolla vilken liten gulleplutt, va? Alice och hennes familj ska köpa en hund, lyllo henne DDD: Men jag kommer ju få träffa den iaf. Jag försöker nu att övertala Farmor och Farfar om att de ska köpa en hund. Eller jag behöver bara övertala Farfar, jag har redan övertalat Farmor. Tänkte lägga ut lite bilder om en stund.

Typ God Natt?

Ja, jag vet inte. Men idag så hade jag studiedag, så på eftermiddagen åkte jag till stan och mamma och jag köpte några nya tröjor och byxor. Ni får se kort imorgon.
Leggings Grå Leggings, LINDEX
Tröja Grå En sktisnygg tröja, det står photos of fun på, LINDEX
Jeans, wide BlåTror det var de här jeansen, LINDEX
Ja, och vad önskar man sig då när man fyller år? Jo...
28“Klassiker Dam 3-växlad En cykel
TV-Kort till datorn..
WARP T YULLI TURQUISE/GREYMEL En One-Piece
Systemkamera
VIP till gSm
Fiorelli Väska
Man fyller ju år 2 mars.

Ska fixa en ny design

Ja, så bloggen kan se lite "CRAZY" ut.

God Natt!

Ska göra sista grejen på läxan nu så stänger av! Syns imorrn!

Sjuk :(

Jaha, var man sjuk idag då. Eller snarare, jag gick hem typ 12:40, 2 timmar innan vi slutade. Vi får se om jag blir hemma imorgon, dock tror jag det. Och så är det studiedag på fredag :DDD. Måste göra läxor nu!
Gotta go, bye!

Remby

Just nu testar jag Remby för att utvärdera det åt grundarna så här kommer ett lite smakprov på min första Rembook:

God Kväll.

Har ni uppvaktat någon idag? Jag gav ett kort till TS och Alice. Jag vet att i alla fall TS blev glad. Var på orientering idag, och mitt magont blev bara värre, har haft det sen i söndags.

Vad vill ni se mer av?

Helt enkelt: Vad ska jag skriva om? Jag kan skriva om hur man gör designer, eller mer om mitt liv, mitt fotande?
Rösta i kommentarerna!

Varit uppe i Stugan

Ja, förlåt att jag inte uppdaterat. Men på min (JÄVLA FUCKING) mobil gick det inte skriva inlägg!!!!

URSÄKTA!!!!

Jag håller på att uppdatera min design så bloggen kan se lite knäpp ut! D':

Ser ni något nytt..?

Ja, ser ni vad?
RÄTT! Jag har skaffat en ny bakgrund. Visst blev det fint? Om du inte ser den kan du testa att ta bort all historik.

Kastad i smutsen...

Har det hänt för er, har ni känt så någon gång? Det har då jag. Tack o hej, ville bara skriva av mig på 2 meningar.

Vill du ha en kodad profil?

Vill du ha en kodad profil på gSm? Jag kan göra en till dig mot gP eller diamanter. Profiler kostar olika beroende på hur avancerade de är. Men om du mejlar mig en mall på hur den ska se ut ungefär kan jag göra en bedömning på priset. Men minsta är 75 gP. Normalpriset ligger på ca 700-1000 gP p.g.a. att jag har mest auktioner. Om du undrar när jag har en auktion får du kolla in min profil ofta eller länkforum.
Tjao!
/Joline 00 @ gSm

T-O??? O.o

Det står att någon på min dator har fått en T-O på gSm. Men så vitt jag vet är det bara jag som varit inne. Men när jag använder IE funkar allt som det ska men inte Chrome. Så jag håller på att ladda ner Opera nu. Är det bra? Skit i det, det måste vara bättre än IE iaf. Men jag har blivit galen på IE idag, för det laddar ju inte någon gång, det är ju så jäkla segt! Vi får väl se hur jag utvärderar Opera... Har ni någon webbläsare ni rekommenderar? Och inte Firefox, det gillar jag inte så mycket, ha haft det förut. Men den där "T-O"-n tar iaf slut 8 februari och till dess står jag inte ut med IE.

Hungerspelen!!!

Ska ni se filmen på premiären? Det ska jag, för jag har fått en biocheck av pappa! YEY! Anton var på hockey i 4 timmar, fast det var match och så var det 2 timmar emellan matcherna så, ja... Hoppas jag hinner uppdatera en gång till senare idag!

Melodifestvalen 2012

g
Vad tyckte ni om låtarna? Jag tyckte de var väldigt bra allihopa! Bäst var Abalone Dots och Dead By April men de kunde skippat growlet! Ses imorrn!

Hej på er!

Jag orkade helt enkelt inte skriva något igår, men det gör väl inget? Och ikväll är det Melodifestivalen, vad kul det ska bli att se. Tänkte kanske sända lite live och kommentera artisterna men tror inte det. Ha en skön dag!

God Morgon

Nu ska jag snart äta frukost. Vaknade 05:30 idag igen och läste lite i Hungerspelen. Och nu gick jag in lite på gSm. Men, aja, Tjao!

Kväll!

Tänkte lägga upp några bilder men orkar inte så det får bli imorrn! Men nu vill jag läsa måste bara packa skolväskan! God natt!

Gjort en YT-video!

Kanske inte världens bästa kavlitet men, strunt i det!

Tja!

Morgon igen, vaknade 05:30 så jag läste lite i Hungerspelen. Den är verkligen asbra, ett råd till er som inte läst den: LÄS DEN!!! Idag händer inget särskilt i skolan så det blir väl satsning på läxor, både från skolan och instrument. Oj, nu har jag förbrukat min skrivtid, BYE! Ja, just det, engelskaprov på fredag D: