M A C A R O N S

            
 
       
 
VI SKA BAKA MACARONS SEN, JIPPIE! Har varit så dåligt väder tills nu, men vi ska åka och handla florsocker sen, för man behöver så mycket florsocker.

Ska till Blåa husen imorgon.

Imorgon. Tåget går 09:06. Äntligen kanske det kan få kännas att det är sommarlov, bara en dag som jag måste gå upp tidigt, imorgon. Sedan kommer jag inte ha tillgång till datorn så mycket men kommer fota gôrmycket. Så något tidsinställt inlägg ska ni väl få. Sen vill jag även säga förlåt för dålig update.

Dagens Inspirationsbild

Barndomsminnen


Den här kameran gick jag runt och låtsasfotade med som liten. Nu hade Felix tagit fram den, så jag kände för att visa den för er.

Helluw!

Idag har ni mest fått fotoinlägg. Och vet ni vad, det beror på två saker. 

1. Jag var på IT-CAMP.

2. Satt och fixade och trixade med min bloggdesign tills nu.


Och därför var jag så lat att jag inte orkar fixa en bild nu. God natt, tror jag!

Snabbinlägg!

Vinn ett par converse på vadfanskajagheta.se!

Redigerat i Photoshop

Redigering: Elin H. Foto: Okänd.


Redigering: Elin H. Foto: Windows.

Dagens Inspirationsbild

Bildens källa.

IT-CAMP 2012


Tänkte vara lite dryg. MWOHAHA!

Dagens Inspirationsbild.

Bildens källa.

Se på Twilight!

Hej på er. Idag sprang jag Stadsloppet, en mil! På 1 h 25 minuter! En kvart mindre än vad som var beräknat. I torsdags när vi var på affären fick jag och Anton köpa varsin film, och då köpte jag Twilight, eftersom jag inte har sett de tre första filmerna än. Jag så Breaking Dawn Part 1 med Mex och Elin men då hade jag ju såklart läst böckerna. Men nu måste ni vara tysta, för nu vill jag se på min film!

Sneak Peak: Hippie

Tagga hippies idag! Ser ni några hippies i Karlstad som ser ut att gå i femman så kan ni väl hälsa dem från mig ;)

Frisyrvideo - Hur man gör en inbakad fläta!

Flower Power, Peace, Love, Understanding, Make love, not war!

Närbild - Ögon

Redigering: Elin H. Foto: Okänd.

Är svenskar rasister?

 
EDIT: Jag ska förklara mer om hur jag tänkte med det här inlägget, men kan börja med att säga att det står fel i bilden, det ska stå "några" framför utlänningar.

Utanför Trollhättan

Nu sitter jag bredvid Mirjam här i bussen och är strax utanför Trollhättan. Ca en timme kvar till Göteborg. Önskar att jag kunde lägga ut någon mer bild. Ni får alla bilder när jag kommer hem. Ha det!

Mot Liseberg!

Nu sitter jag förhoppningsvis i bussen, eftersom det här är tidsinställt. Ha en bra dag!

9:00 bär det iväg!

9:00 går bussen till Liseberg, och jag har fixat lite bilder till mina inlägg eftersom jag inte kan ladda upp bilder från mobilen! Ha det!

Dagens Boost.




bildkälla.

God morgon

Hej på er! Vaknade nyss ;) Tänkte berätta lite kort vad som händer idag. Först och främst är det ju skola som gäller. Då ska jag bl. a. gå till skolsköterskan och kolla upp min arm igen. Sedan på eftermiddagen ska jag direkt hem, istället för piano, och 18:30 så är det dags för pianokonsert. Ha det bra!

Snart dags för plåtning.

Ja, det är det snart dags för ;) Är inte bestämt än om det blir på Onsdag, Fredag eller Lördag. Ska höra med 'mina' små flickor. Jag själv ska plåtas för Sommar-designen. Jag har nog glömt att berätta att den här designen är tillfällig. Samtidigt ska även några utav mina vänner skaffa blogg, och behöver bilder till deras design. Sedan behöver ju såklart Mex lite bilder också. Hon ser ju bl. a. så snygg och fail ut på min länk. Bye ;)

Shoppingtur - Jakten efter Examenskläderna Del 1

Idag letade vi i över 2 timmar efter Examenskläder. Jag och Mamma har hittat en jättefin klänning i många olika färger och en laxrosa sjal. Sen letade vi efter sandaler till det, men hittade inga som passade mina fötter. Och sen orkade Mamma inte leta mer eftersom att hon ska opereras imorrn. Men som vanligt när man är ute och letar, och bara ska ha med sig en eller åtminstone två saker hem, får man med sig mer än man tänkt sig hem. Så här är vad jag köpte idag:
2 dagar kvar tills Liseberg ;3 Ehehe.

Veckans Awesomeness!

3 dagar kvar tills Liseberg med Stämskruvarna

Syrener

Fotograf och Redigering: Elin H. - Kamera: Canon IXUS 105

Vill ni ha fler sådana här inlägg? Det var ju egentligen såhär de flesta av mina inlägg egentligen skulle sett ut.

Låter bilden tala :(

Skadade armen i torsdags, haft dåligt med inspo, bla bla bla. Men nu är det dags för come back :)